top of page

RECENT POSTS

Στην παραλία του Βόλου

Σημείο συνάντησης για όλους τους Βολιώτες, σημείο όπου το χθες ανταμώνει με το σήμερα. Η παραλία του Βόλου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες παραλίες της Ελλάδας και σίγουρα η ομορφότερη τσάρκα που μπορεί να κάνει κανείς εντός της πόλης.

Η βόλτα στην οδό Αργοναυτών είναι κάτι που κάνουν αρκετά συχνά οι Βολιώτες και μαγεύει όλους τους τουρίστες. Ιδιαίτερα τις ηλιόλουστες ημέρες, η παραλία σφίζει απο κόσμο που συγκεντρώνεται αρχικά στις καφετέριες για να απολαύσει τον πρωινό του καφέ αγναντεύοντας τη θάλασσα και συνεχίζει, όταν το ρολόι δείξει 13.00, λίγα μέτρα πιο πέρα, στην αρχή της παραλίας όπου είναι συγκεντρωμένα τα τσιπουράδικα της πόλης. Η παραλία της πόλης σφίζει από ζωή σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.

Τις απογευματινές ώρες, οι καφετέριες της παραλίας γεμίζουν και πάλι με κόσμο μέχρι να να πέσει ο ήλιος. Την ώρα λοιπόν που ο ήλιος δύει, η προσέλευση στα τσιπουράδικα της παραλίας ξεκινά εκ νέου και μέχρι η ώρα να πάει 22.00, τα περισσότερα μεζεδοπωλεία έχουν γεμίσει.

Οι καφετέριες και τα τσιπουράδικα φυσικά δεν είναι όμως ο μοναδικός λόγος για να επισκεφθεί κάποιος Βολιώτης την παραλία και θα το καταλάβεις από την πρώτη φορά που θα κάνεις την βόλτα σου εκεί. Εκεί θα συναντήσεις οικογένειες με παιδιά, γέρους που κάνουν την τσάρκα τους, γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους, και ιδιοκτήτες κατοικιδίων που βγάζουν για περίπατο τους τρίποδους φίλους τους.

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να νοιώσεις σαν ντόπιος, δεν έχεις παρα να κάνεις αυτό που κάνουν όλοι οι Βολιώτες φανατικά. Απόλαυσε τον περίπατο σου στην οδο Αργοναυτών και επισκέψου τις καφετέριες και τα τσιπουράδικα της παραλίας.


FOLLOW US 

  • Facebook Social Icon
bottom of page