top of page

RECENT POSTS

Οργανώστε τον γάμο σας στο Πήλιο

Το Πήλιο είναι ένα βουνό ανεπανάληπτης αρμονίας, αλλά και εντυπωσιακών αντιθέσεων.

Απο τη μία του πλευρά βρέχεται από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και από την άλλη από τα ήρεμα νερά του Παγασητικού, ενώ κατακλύζεται από ελαιώνες, υπεραιονόβιους πλατάνους, άγρια επιβλητικά βουνά, δασωμένους λόφους, και εύφορη γη.

Αν επιλέξετε το βουνό των Κενταύρων για τον γάμο σας ή το γαμήλιο ταξίδι, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι οι επιλογές σας εδώ είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Οι άριστες υποδομές του βουνού εγγυώνται ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα όλες τις εποχές του χρόνου. Τα χωριά ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε για το γάμο σας είναι πολλά. Από τα γραφικά ορεινά χωριά της Τσαγγαράδας, της Ζαγοράς, των Πινακατών και της Βυζίτσας μέχρι τη Νταμούχαρη και την Αγία Κυριακή που αποτελούν επίνεια των χωριών Μούρεσι και Τρίκερι αντίστοιχα, τα τοπία θα μαγέψουν τόσο εσάς και τους καλεσμένους σας, όσο και εκείνους που δεν θα μπορέσουν να παραθρεθούν αλλα θα δούνε τα πλάνα απο την καθιερωμένη φωτογράφηση της επόμενης ημέρας γάμου.

Τα γραφικά ξωκλήσια, τα μοναδικά καλντερίμια, τα ειδυλλιακά ορεινά τοπία, οι μοναδικής ομορφίας εκκλησίες, οι υπέροχοι χώροι που περιμένουν να φιλοξενήσουν τη γαμήλια δεξίωση σας αλλά και το ταξίδι του μέλιτος, συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό που θα αγκαλιάσει κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Η ομορφιά του Πηλίου δεν μπορεί να περιγραφεί σε λίγες γραμμές. Σίγουρα υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη που θα μπορέσετε να δείτε και να θαυμάσετε στο γαμήλιο ταξίδι σας. Ετοιμαστείτε γιατί το Πήλιο περιμένει να σας φιλοξενήσει, να γεμίσει τα μάτια σας και την ψυχή σας με ομορφιά και όταν το ταξίδι σας τελειώσει θα σας χαρίσει ένα άλμπουμ γεμάτο μαγευτικές εικόνες για να σας θυμίζει πάντα το πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωή όταν η φύση , η αγάπη και ο έρωτας συνεργάζονται.


FOLLOW US 

  • Facebook Social Icon
bottom of page